GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Larm om brand i lägenhet i Växjö

     Växjö • Publicerad 23 juli 2021 • Uppdaterad 23 juli 2021
     Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

     Vid 07.30-tiden på fredagen fick räddningstjänsten larm om en brand i en lägenhet på Vintervägen i Växjö. Polisen skickades också till platsen för att biträda räddningstjänsten.

     Enligt Hans Fransson, räddningschef i beredskap vid Värends räddningstjänst, hade det tagit eld i ett tygstycke inne i en lägenhet.

     – Det hade blivit lite lätt rökutveckling men personen hade släckt det själv i vasken, så det var inga åtgärder från våran sida, säger han.

     Det är oklart om någon har skadats.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.