Annons

Ledaren vill se fler arrangemang i city

Publicerad 6 juni 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

I april i år valdes John Curovac, VD för Ica Supermarket Cityhallen i Växjö, till ny ordförande i Växjö City. I föreningen finns ungefär hälften av de 280 butiker som finns i centrum.

– Vi måste vara tydligare med att förklara varför vi är starkare tillsammans, i stor utsträckning har vi jobbat var för sig. Om vi är fler kommer mer pengar till föreningen. Då kan vi se till att det händer mer och marknadsföringen blir lättare, säger han till Smålandsposten.

Annons

Han vill att city ska vara en samlingsplats och hoppas på fler arrangemang i centrum.

– Varför inte ha Talang 2017 på gatorna. Låt vem som helst komma hit med sina instrument, sånger eller danser. Arrangemang ökar handeln. Under Prideveckan ökade vi med 23 procent. Nationaldagen känns som en outtnyttjad resurs, söndagarna är perfekta dagar att umgås på stan. Ju fler som har öppet, ju mer omsätter vi, säger John Curovac till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons