GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Leos lekland stängs - all personal varslas

     Växjö • Publicerad 18 mars 2020
     Leos lekland
     Leos lekland
     Foto: Filip Sjöfors

     Leos lekland beslutade under onsdagen att stänga alla sina anläggningar på obestämd tid på grund av coronaviruset. Enligt ett pressmeddelande kommer all personal att varslas och ledningens löner kommer sänkas med 20 procent.

     ”Först måste vi alla tänka på det humanitära perspektivet men en total härdsmälta bland företagen och ekonomin riskerar att ge långtgående konsekvenser för alla som har ett arbete. I Leos fall innebär noll intäkter allvarliga konsekvenser för personalen och företaget i första hand. I nästa steg riskerar andra led att drabbas”, skriver Leos Leklands VD Joakim Gunler i pressmeddelandet.

     Leklandet har 27 anläggningar runt om i Sverige varav en ligger i Växjö.

     Ronja Andersson
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer