Annons

Linnéuniversitetet får utmärkelse

Växjö • Publicerad 5 mars 2021
Foto: Smålandsposten

Linnéuniversitetet har fått EU-kommissionens utmärkelse HR Excellence in Research. Utmärkelsen visar att LNU är en arbetsgivare som tillämpar rättvisa och transparenta rekryterings- och bedömningsförfaranden, har en god arbetsmiljö och löpande strävar efter utveckling inom dessa områden.

– Det här är en viktig utmärkelse för att visa att Linnéuniversitetet är ett attraktivt lärosäte och arbetsgivare. Kraven på uppföljning främjar också kontinuerlig utveckling inom god arbetsmiljö och HR-frågor, säger Ann-Charlotte Larsson, vicerektor för internationalisering, innovation och samhällelig drivkraft.

Annons

HR Excellence är en utmärkelse som EU-kommissionen premierar universitet som uppfyller kraven inom etik och professionalitet, rekrytering och urval, arbetsvillkor och social trygghet samt utbildning och karriärutveckling.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons