Annons

Livepodd om öl och matlagning på Storgatan

Smålandsposten och Magazinet bjuder in till livepodd och matlagning med lokala kockar på Storgatan.
Växjö • Publicerad 13 september 2019

Fredag mellan klockan 11 och 15 kommer det att hända grejer i Speakers corner på Storgatan i Växjö. Smålandsposten och Magazinet kommer bland annat att bjuda in lokala kockar och utmana dem på scenen.

De får en matkasse med hemligt innehåll och ska sedan komponera rätter på en halvtimme. De som utmanas är två kockar från lasarettets storkök, Emelie Detterskog från Gemla samt Gustav Hector från Kafé de luxe.

Annons

Tidigare under fredagen blir det också en liveinspelning av Smålandspostens ölpodd. Jan Bärtås och Anders Tapola pratar om alkoholfri öl tillsammans med gästen Cim Hammarström.

Strax efter lunch tar Jens Vikingsson plats på scenen. Han har tidigare varit kostchef på Tingsryd kommun, men jobbar numera som egen företagare. Han kommer att berätta om den offentliga kosten och dess utmaningar på skolor, äldreboenden och sjukhus. Konferencier under dagen är Daniel Rydström, ansvarig utgivare på Magazinet.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons