GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     LNU planerar för undervisning på plats

     Växjö • Publicerad 10 juni 2021
     Foto: Johannes Rydström

     Det är fortsatt oklart hur undervisningen på landets universitet och högskolor ska bedrivas i höst. Men enligt P4 Kalmar ska undervisningen på Linnéuniversitetet ske på plats när terminen startar.

     – Det finns mycket värde i att kunna mötas, både studenter och personal har upplevt sig isolerade under året. Vi strävar mot att återgå till ett normalläge, med beredskap att kunna avbryta ifall annat beslutas, säger Niklas Ammert, prorektor på Linnéuniversitetet, till Smålandsposten.

     Stora salar kommer bokas upp för undervisningen och schemaläggningen kommer att anpassas så att studenterna slussas mellan lokalerna utan trängsel.

     Universitetet kommer följa regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och om smittan skulle öka igen efter sommaren kommer de anpassa sig därefter.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer