Annons

Löfven: ”Påskkärringarna får ställa kvasten på parkeringen”

Växjö • Publicerad 31 mars 2020
.
.Foto: MAXIM THORE

Under tisdagen höll statsminister Stefan Löfven, vice statsminister Isabella Lövin och Socialminister Lena Hallengren en presskonferens där de meddelade att regeringen har gett Folkhälsomyndigheten i uppdrag att skyndsamt ta fram en nationell strategi för att öka testningen av covid-19.

– Insatsen som var och en av oss gör varje dag är det viktigaste. Härda ut, bit ihop. Varje svensk har en skyldighet att skydda sig själv. Ställ in resan i påsk. Stanna hemma vid minsta symtom, om du är över 70 år eller tillhör någon annan riskgrupp, be om hjälp med att handla, eller andra ärenden. Låt inte barn knacka på hos grannar för att be om godis. Det kommer fler påskar. Påskkärringarna får ställa kvasten på parkeringen, sade Stefan Löfven under presskonferensen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons