Annons

Lopp arrangeras i centrala Växjö

Cykling kan göra skillnad för barn med cancer. Det bidrar Bike4Life med genom att trampa för livet mot barncancer.– Vi vet att varje tramptag gör skillnad för våra cancersjuka barn, säger Billy Ydefjäll.
Publicerad 17 augusti 2017
Foto: Charlie Carlsson, Bike4life
Foto: Charlie Carlsson, Bike4life

Genom de senaste åren har Ride of Hope Team Växjö, som numera bytt namn till Bike4Life, samlat in över fyra miljoner kronor till Barncancerfonden.

På lördag, den 19 augusti, är det dags igen då det sjätte Barncancerloppet arrangeras på Strandbjörket i Växjö.

Annons

– Visst kan det vara tuff cykling men då tänker vi på barnen som dagligen får kämpa med cellgifter och behandlingar och inte veta om man lever nästa dag, säger initiativtagaren till Bike4Life, Billy Ydefjäll.

Barncancerloppet anordnas i Växjö och alla är välkomna att delta. 250 barn på Östregårdsskolan i Växjö har varit med och bidragit till insamlingen och vid en loppis samlade skolbarnen in hela 15 000 kronor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons