Annons

Mäklarbyrån i Växjö växer

Växjö • Publicerad 3 april 2021
Pressbild.
Pressbild.

För drygt ett år sedan startades Bjurfors mäklarbyrå i Växjö. Enligt ett pressmeddelande från företaget har de blivit en av de ledande aktörerna i Växjö och kontoret har sedan årsskiftet varit den firma som publicerat flest bostäder i Växjö stad. Nu växer de med en ny rutinerad medarbetare, Jenny Engqvist.

– Det känns fantastiskt kul att vara få vara en del av Bjurfors Växjö med den erfarenhet, kompetens och driv som finns hos mina kollegor. Jag ser fram emot att tillsammans med dem överföra den glädje och engagemang som finns på kontoret till våra kunder, säger Jenny Engqvist.

Annons

Hon har jobbat 15 år i branschen, sålt många bostäder och har stor erfarenhet av den kommersiella fastighetssidan.

– Jenny kommer med sin erfarenhet och rutin att stärka upp den administrativa sidan och bidra till att vi tar ytterligare ett steg upp och kommer att tillföra väldigt mycket till företaget, säger Eric Melkersson, en av de tre delägarna.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons