Annons

Mäklarna startar nytt i Växjö

Växjö • Publicerad 7 januari 2020
Foto: Linnéa Moberg/Bjurfors

Bjurfors har valt att etablera sig i Växjö. Det nya kontoret på Klostergatan ska drivas av mäklarna Eric Melkersson, Toni Ringberg och Daniel Bohn.

Bostadsmarknaden i Växjö har haft en positiv utveckling och priserna har stigit med ungefär 30 procent de senaste fem åren. Nu väljer mäklarkedjan Bjurfors att etablera sig i staden.

Annons

– Ända från starten har Bjurfors varumärke kännetecknats av skickliga och affärsmässigt drivna mäklare som alltid sätter kunden främst. Med etableringen i Växjö fortsätter vi vår resa med att erbjuda mäklartjänster av absolut toppklass i Sveriges storstäder och mest expansiva regioner, säger Fredrik Kullman, ansvarig för Bjurfors franchiseverksamhet.

Eric Melkersson, Toni Ringberg och Daniel Bohn har tillsammans 21 års erfarenhet i mäklarbranschen och väljer nu att bli franschisetagare i Växjö.

– I Bjurfors-andan ligger att lägga ner lite extra på varje kund. Att vara noggrann, ha känsla för detaljer och möta höga förväntningar. Så nog kommer det märkas att det finns en ny mäklare i stan. Vi ser väldigt mycket fram emot att komma igång och lotsa Växjöborna till riktigt bra bostadsaffärer, säger Daniel Bohn.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons