Annons

Man gick bärsärk i centrala Växjö – kan bli av med bostad

Växjö • Publicerad 11 januari 2020
.
.Foto: Lena Gunnarsson

I oktober förra året ska en man ha hotat och slagit en granne, krossat fönsterrutor, gjort inbrott och kastat ut tv-apparater i Växjö centrum. Nu riskerar han att bli av med sitt hyreskontrakt.

Hem & Hyra rapporterar att hyresgästen flyttade in i sin lägenhet i september. En månad senare ska han ha gått bärsärk och kastat ut dator och tv-apparater från fjärde våningen och krossat fönsterrutor till tre lägenheter. Han gjorde inbrott i två bostäder och stal grannarnas bilnycklar.

På dagen ska hyresgästen också ha hotat sin granne genom att säga att denne skulle dö och ”få cancer” innan han sedan slog till grannen i bakhuvudet. Hyresvärden har sagt upp hyresgästens hyreskontrakt och vänt sig till hyresnämnden för att få beslut om att hyresavtalet ska upphöra.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons