Annons

Man körde på bil – smet från platsen

Växjö • Publicerad 20 september 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: Lena Gunnarsson

En man, född 1981, har dömts för smitning från trafikolycksplats. Den 14 oktober 2017 ska han ha kört bil och under färden kolliderat med en annan bil, där ett par satt.

Efter olyckan lämnade mannen platsen utan att stanna för att lämna namn och adress. Olyckan inträffa på riksväg 27 mellan Bramstorp och Ingelstad. Mannen har uppgett att det var hans bil som var inblandad men att han inte körde den vid tillfället. Han menar att hans bilnyckel måste ha blivit stulen under en fest dagen innan.

Annons

Det fanns DNA från minst två personer på den krockkudde som satt på förarsidan i bilen. Huvuddelen av DNA:t kom från mannen. Han har också pekats ut av paret.

Paret i den påkörda bilen yrkade på skadestånd och kvinnan får 250 kronor för besök på akuten. Hon har i förhör berättat att hon efter olyckan har haft svårt att röra sig efter att ha suttit eller legat.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons