Annons

Man misshandlade sin sambo och syster

Växjö • Publicerad 4 september 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: Nadia Hagberg

En man, född 1985, har dömts för två fall av misshandel, mot sin sambo och mot sin syster. Mannen döms till skyddstillsyn och ska genomgå ett behandlingsprogram.

Han ska ha kastat omkull sambon och i polisförhör har hon uppgett att han tagit stryptag på henne och utdelat flera slag mot huvud och revben. Kvinnan ska ha fått smärta, blåmärken och hudavskrap till följd av våldet.

Annons

Samma dag ska han ha utdelat flera slag mot en sin systers huvud och armar samt slitit loss hår från hennes huvud. Kvinnan fick smärta, blåmärken och håravfall som följd.

Enligt domen ska kvinnornas uppgifter vid huvudförhandlingen ha skiljts väsentligt från vad de har uppgett i polisförhör. De ska under rättegången ha berättat mycket försiktigt om händelsen och enligt domen kan deras nära band till den misstänkte ha präglat deras berättelser.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons