Annons

Man misstänks för två brott efter slagsmål i centrala Växjö

Växjö • Publicerad 20 april 2021
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Mattias Mattisson

På måndagskvällen greps en man i 25-årsåldern efter att ha gått till attack mot ett par som väntade på tåget vid Resecentrum i Växjö.

Polispatruller larmade till platsen vid 18-tiden efter att flera personer slagit larm om bråk. Mannen i 25-årsåldern ska ha gått till attack mot en man och en kvinna.

Annons

– Den här personen är känd av oss och har varit misstänkt för flera misshandelsfall kring järnvägsstationen tidigare. Han ska ha anlänt med cykel och försökte först köra på mannen och kvinnan med sin cykel. Då ska mannen ha sagt till honom och de båda blev oense, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson, till Smålandsposten.

Mannen i 25-årsåldern ska därefter ha gått till attack med flera sparkar och slag mot den andra mannen, som däremot klarade sig utan allvarliga fysiska skador. Den aggressive mannen ska även ha spottat på mannen och kvinnan under tumultet.

Han greps och misstänks nu för misshandel av normalgraden samt ofredande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons