GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Män överföll bilförare vid Araby Park Arena – åtalas

     Växjö • Publicerad 10 juni 2021
     Foto: Lena Ehring

     Två män, födda 1991 och 1995, har åtalats för misshandel. Den 26 februari i år ska de ha slagit och sparkat en annan man på överkroppen vid Araby Park Arena i Växjö.

     Männen, som först satt i en bil, ska ha stoppat en bil och attackerat bilföraren med sparkar och slag. Personal vid Araby Park Arena sprang ut och avbröt bråket.

     Den misshandlade mannen fick smärta och blåmärken efter misshandeln. Han har i förhör uppgett att han tidigare vittnat i en rättegång där de två gärningsmännen stod åtalade för misshandel och att han tror att misshandeln var en hämnd för att han ställt upp som vittne. Mannen kräver skadestånd på 10 000 kronor för kränkning samt sveda och värk.

     De två misstänkta, som delar samma efternamn, förnekar brott men det finns vittnen som kommer att användas som bevisning. Det finns även en övervakningsfilm.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.