Annons

Man våldtog flicka tre gånger samma dag

Växjö • Publicerad 22 mars 2021
.
.Foto: Mattias Mattisson

Under juldagen förra året ska en 21-årig man vid tre tillfällen ha våldtagit en 17-årig flicka på Växjö respektive Alvesta järnvägsstation.

Mannen har nu åtalats för tre våldtäkter. Mannen och flickan ska ha träffats under juldagseftermiddagen på Växjö station. Han ska ha våldtagit henne och när hon sedan skulle åka buss till Alvesta följde mannen efter och hon våldtogs på nytt på en toalett på Alvesta järnvägsstation.

Annons

Mannen pekades ut av flickan via uppgifter på sociala medier. Åklagaren, som har angett oaktsam våldtäkt som alternativyrkande i samtliga tre fall, menar att kvinnan befunnit sig i en särskilt utsatt situation på grund av narkotikapåverkan under våldtäkterna.

21-åringen åtalas också för narkotikabrott efter att ha haft ungefär 100 gram cannabis och ett par narkotikaklassade tabletter på sig.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons