GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Många nya coronafall i länet – ytterligare en person inlagd på sjukhus

Kronoberg • Publicerad 19 januari 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: JOHANNA LUNDBERG

Region Kronobergs uppdatering kring coronaläget i länet under onsdagen visar att 176 nya fall av covid-19 har konstaterats.

Dessutom har ytterligare en smittad person lagts in på sjukhus för vård. I skrivande stund vårdas 18 personer med covid-19 på sjukhus, varav tre på intensivvårdsavdelning. Det är en ökning från tisdagens två iva-patienter med covid-19.

Sedan pandemins start har 31 543 fall av covid-19 konstaterats och 330 personer har avlidit.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.