Annons

Marlys julkonsert firade 25-årsjubileum

Växjö • Publicerad 24 december 2021
Klangfullt 25-årsjubileum. I lördags anordnade pianoläraren Marly Azevedo Andersson julkonsert i Ulriksbergskyrkan tillsammans med sina elever.
Klangfullt 25-årsjubileum. I lördags anordnade pianoläraren Marly Azevedo Andersson julkonsert i Ulriksbergskyrkan tillsammans med sina elever.Foto: Privat

I lördags anordnade pianoläraren Marly Azevedo Andersson sin traditionsenliga julkonsert i Ulriksbergskyrkan tillsammans med sina elever. I år firades dessutom dubbla jubileum.

– Det är 25:e året som jag anordnar julkonsert och tionde året som vi håller till här i Ulriksbergskyrkan.

Annons

Musik är bra för hjärtat och skänker lycka och glädje, något som behövs extra mycket i dessa tider konstaterade Marly. Många har tagit fasta på detta budskap och hennes pianolektioner lockar såväl gammal som ung.

– I år har jag totalt haft 22 elever. Den yngsta är 5 år och den äldsta 65.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons