Annons

Matbutik i centrum kan expandera

Publicerad 7 februari 2017
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

Fastighetsägaren M2-gruppen söker en ny hyresgäst till TV4:as tidigare lokaler vid Oxtorget i centrala Växjö. Förhoppningen är att grannen Coop ska expandera.

– Butiken är väldigt omtyckt och går väldigt bra, vad jag har förstått det som. Handlaren är väldigt bra att ha att göra med. Allt skulle vara klockrent om vi fick till den ombyggnationen, säger Kent Rossler från fastighetsföretaget M2-gruppen till Smålandsposten.

Annons

Även om det finns lite olika spekulanter menar Kent Rossler att Coop skulle ha förtur om de bestämmer sig för att hyra. Men enligt Coop är ingenting klart.

– När det har stått tomt så länge som det har gjort i TV4:s lokaler så funderar vi givetvis på vad man kan göra. Men från att tänka tanken till att skrida till verket och faktiskt göra någonting är en lång process. De arbeten som pågår där nere nu har ingen kopplig till oss, säger Mattias Strömberg som är fastighets- och butiksutvecklingschef vid Konsumentföreningen Göta till Smålandsposten. Läs mer om det här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons