GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Medborgarförslag om utökad tillgänglighet på Evedal

     Växjö • Publicerad 26 juli 2021
     Wilhelmshill.
     Wilhelmshill.
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Det har inkommit ett medborgarförslag om att kommunen bör förbättra tillgänligheten för personer med funktionsvariation vid Evedals badplats.

     I nuläget finns det en parkering för rörelsehindrade vid Wilhelmshill. Förslaget förespråkar minst tre parkeringar samt asfaltering av gångvägen till kanothuset.

     Fakta

     Medborgarförslag

     Medborgarförslag är ett förslag om att förändra eller förbättra något inom kommunens verksamhet. Varje medborgarförslag får dock bara ta upp ett ämne.

     För att lämna ett medborgarförslag måste du vara folkbokförd i det kommunen som medborgarförslaget handlar om.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.