Annons

Medvetslös efter misshandel i centrala Växjö

Publicerad 23 oktober 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Sent på lördagskvällen blev en man i 35-årsåldern grovt misshandlad av en annan man på Storgatan i Växjö. Mannen ska ha ifrågasatt gärningsmannen efter att ett gäng 13-åriga flickor känt sig förföljda av honom.

Det ska ha föranletts av att gärningsmannen följt efter några yngre tjejer. Målsägande har då försökt få mannen att avbryta verksamheten.

Annons

– Då blev gärningsmannen aggressiv och började slå honom. Hans tillstånd är oklart, men han var tidvis medvetslös, säger Andreas Jörnefeldt, jourhavande förundersökningsledare vid Växjöpolisen, till Smålandsposten.

35-åringen ska ha blivit fått flera slag i ansiktet och blev sedan sparkad när han låg på marken. På grund av sina skador har han inte varit hörbar. En man i 30-årsåldern, känd av polisen sedan tidigare gällande våldsbrott, greps på platsen. Enligt P4 Kronoberg har han anhållits, misstänkt för ofredande och misshandel.

Polisen söker vittnen till händelsen.

…

Läs också: Under lördagskvällen blev en kvinna attackerad i Växjö. Läs mer här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons