Annons

Miljonvinst på Lotto

Kronoberg • Publicerad 13 januari 2020
.
.Foto: Alexander Donka

En mamma och hennes dotter i Alvesta har vunnit en miljonvinst på Lotto. De får dela på över 1,5 miljoner kronor.

En kvinna i 70-årsåldern och hennes dotter hade ett spel för tolv kronor. Det blev sju rätt och en utdelning på totalt 1 549 212 kronor.

Annons

Enligt Svenska Spel ska kvinnan först inte ha trott att det var sant när vinnarkommunikatören kontaktade henne för att gratulera till miljonvinst. Efter att ha fått dragningens sju nummer upplästa förstod hon till slut att vinsten var ett faktum.

– Synd att jag inte har champagne hemma annars hade det varit ett bra firande nu. Men dottern kommer att hälsa på snart så vi får fira tillsammans då, ska hon ha sagt till vinnarkommunikatören.

Kvinnan ska förra veckan ha lagt ett nytt 5-veckors spel på Lotto hos Ica Supermarket i Alvesta. Raden består av en kombination av slumpmässiga nummer och några speciellt utvalda utifrån några födelsedagar.

– Vilken trevlig överraskning för både mor och dotter under lördagskvällen! Vad härligt för dem att kunna dela glädjen över att vinna stort med varandra. Nu får de se till att fira ordentligt när de ses nästa gång, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons