Annons

Misstänks ha hotat polis i Växjö

Växjö • Publicerad 25 januari 2019
Genrebild.Foto: Lena Gunnarsson

En 19-åring misstänks för fyra olika brott. Det första är hot mot tjänsteman och förgripelse mot tjänsteman i Växjö. Det var den 29 september 2018 som mannen, i samband med att en polis skulle föra honom till arresten, som 19-åringen hotade polisen genom att säga att han skulle döda eller klippa honom och hans familj, enligt stämningsansökan.

Samma man är också misstänkt för våldsamt motstånd då han vid ovan omnämnd tidpunkt även ska ha brukat motvärn vid händelsen och med våld försökt förhindra polisen att föra honom till arresten genom att streta emot och försöka ta sig loss.

Annons

Mannen är även misstänkt för hot mot tjänsteman då han den 29 september 2018 ska ha förgripit sig på en ordningsvakt som skulle avvisa honom från ett nöjesställe i Växjö. Enligt stämningsansökan ska ha då ha sagt att han skulle döda vakten eller något liknande uttryck.

Det fjärde brottet som 19-åringen är misstänkt för är ringa narkotikabrott. Det var den 1 december 2018 som han påträffades med att ha en tablett som innehöll (s)-pregabalin, som är narkotika.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons