GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Misstänkta mordvapnet hittades hos 17-åring – Polisen söker vittne

     Växjö • Publicerad torsdag 09:14 • Uppdaterad fredag 14:44
     Sju män sitter häktade misstänkta för inblandning.
     Sju män sitter häktade misstänkta för inblandning.
     Foto: Carl Carlert

     Det vapen som sannolikt användes vid mordet på Bokelundsvägen den 11 september i år hittades hos en 17-årig flicka i Lessebo kommun.

     Vapnet undersöks just nu och 17-åringen har erkänt att hon hanterat vapnet. Hon misstänks för grovt vapenbrott tillsammans med en 18-årig man i Växjö.

     Polisen söker efter en kvinna som tros ha bevittnat mordet. Kvinnan ska ha befunnit sig i ett skogsparti strax öster om brottsplatsen.

     – Vi tror att hon kan ha sett mordet eller i vart fall delar av händelseförloppet och kan ha gjort viktiga iakttagelser. Alla övriga vittnen som har rört sig i området har vi fått tag i och kunnat höra, säger åklagare Emma Berge till Smålandsposten.

     Sju män sitter häktade i mordutredningen.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.