GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Misstänkt seriestöld i garage och ladugårdar

     Växjö • Publicerad 14 juni 2021
     .
     .
     Foto: Tomas Löwemo

     I förra veckan, under natten mellan torsdagen och fredagen, ska flera fall av stölder skett i garage och ladugårdar i ett närområde utanför Växjö.

     Ett tillslag skedde i både ett garage och i en ladugård i Söftestorp utanför Väckelsång. Då ska en eller flera personer tillgripit en röjsåg.

     Ett annat inbrott ska ha ägt rum i en ladugård i Målen i Ingelstad. Där ska man ha kommit över bränsle till en motorsåg.

     Ett tredje tillslag gjordes i Nöbbeleområdet, i en ladugård då också. Inuti ladugården ska man bland annat ha tillgripit en röjsåg, en borrmaskin och en tigersåg.

     Än så länge är ingen misstänkt för något av stöldfallen. Men polisen misstänker att det finns ett samband mellan tillslagen.

     – Man kan misstänka att dessa ärenden hör ihop eftersom de är av samma karaktär och skett i ett närområde, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson.

     Charlotte StjernkvistSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer