Annons

Morgonsoffan i Växjö: ”Så kan vi bli hållbarhetens Silicon Valley”

Växjö • Publicerad 25 maj 2021
Foto: Pressbild

Den 26 maj är det dags för Morgonsoffan. Den här gången står innovation och innovationsprocesser på agendan.

Utifrån presentationerna ”Så kan vi bli hållbarhetens Silicon Valley” och ”Flytta till din sommarstuga i Cydonias skärgård på Mars” kommer Fredrik Lindblad, näringslivschef, tillsammans med Bennie Forss, grundare Zenta, att diskutera framtidens innovativa landskap.

Annons

– Samtalen kommer ge dig inspiration om hur du kan arbeta innovativt i din verksamhet eller i samarbete med akademi och övrigt näringsliv, säger Fredrik Lindblad, näringslivschef.

Utöver Bennie Forss är även Johan Bergh, professor i skogsskötsel vid Linnéuniversitetet och Sandra Ruuda, vd Företagsfabriken inbjudna som gäster.

Fakta

Morgonsoffan

Morgonsoffan är en del av nätverket Vi älskar Växjö som syftar till att lyfta upp lokala exempel, spännande diskussioner och förutsättningar för framtidens näringsliv.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons