Annons

Näringslivschefen vald som ordförande

Växjö
Publicerad 3 maj 2021
Fredrik Lindblad tillträdde som näringslivschef i fjol. Han säger att arbetet med att förbättra servicen till företagen måste vara långsiktigt.
Fredrik Lindblad tillträdde som näringslivschef i fjol. Han säger att arbetet med att förbättra servicen till företagen måste vara långsiktigt.Foto: Urban Nilsson

Växjö kommuns näringslivschef Fredrik Lindblad är ny ordförande i GodaHus. Han efterträder Christer Carlsson.

GodaHus samlar offentliga och privata aktörer i sydostregionen för att minska bygg- och fastighetssektorns klimatpåverkan.

”Det kommer bli fantastiskt kul att vara med och utveckla detta ytterligare, speciellt som cirkuläritet och hållbarhet på riktigt lyfts upp på agendorna för både privata och offentliga aktörer”, skriver Fredrik Lindblad på sin LinkedIn.

Föreningen startades 2009 och har som mål att utveckla arbetet med energieffektiva byggnader i Sydostregionen. Det är en satsning på forskning och utveckling enligt Triple Helixmodellen tillsammans med Linnéuniversitetet, offentliga och privata aktörer i Sydostregionen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons