Annons

Näringslivsprofilen blir ordförande för Växjö DFF

Växjö • Publicerad 1 november 2021
Therese Lundstedt
Therese LundstedtFoto: Calle Rydqvist

Therese Lundstedt, vd för Colix, blir Växjö DFF:s första kvinnliga ordförande. Hon valdes under ett extra årsmöte förra veckan och ersätter Jan Fors.

– Att vara "underdog" är alltid spännande. Att få vara med om att göra resan uppåt är något jag ser från emot om än från föreningsdelen av Växjö DFF. Jag sitter i olika börsbolags styrelser och den erfarenheten tar jag med mig in i det här uppdraget. Jag hoppas kunna vara en person som ser på Växjö DFF:s verksamhet med fräscha ögon och, när det behövs, ställer den alltid viktiga frågan "varför?”, säger Therese Lundstedt till Smålandsposten.

Annons

Hon har tidigare också varit vd för bland annat Urbangreen och Aktieinvest. Hon blev utsedd till "Framtidens kvinnliga ledare" av Ledarna 2017 och till "Superkommunikatör" av Resumé 2018.

Styrelsen i Växjö DFF har också utökats med en person. Jan Fors och Hans Ohlsson lämnar. Utöver Therese Lundstedt har Karl Jansson, vd i Växjö DFF AB, och Måns Hammarbäck valts in i styrelsen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons