Annons

Norsk stororder för Växjöföretag

Publicerad 8 juni 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

Växjöbaserade edtechbolaget IST har ingått avtal med Norges fylken, den svenska motsvarigheten till län, om att leverera skoladministrativa IT-tjänster till gymnasieskolorna samt användarstöd, drift och konsulttjänster till fylkena.

– Vi är glada och stolta över att fylkena har valt IST som sin samarbetspartner med tanke på de högt ställda kraven som alltid ställs när det gäller IT-lösningar i skolan. Att vi har avtalat om ett samarbete som sträcker sig ända in i nästa årtionde gör oss extra stolta, det visar att förtroendet för IST är högt, säger Odd Henning Dypvik, Head of Business Region Norway på IST, i ett pressmeddelande.

Samarbetsavtalet sträcker sig fram till januari 2020, med option på minst tre års förlängning. Kontraktets värde, inklusive option, beräknas till ungefär 270 miljoner svenska kronor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons