GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Nu lanseras Växjö kommuns första trygghetsboende

     Växjö • Publicerad 18 november 2020
     Foto: Vidingehem

     Vidingehem lanserar Växjö kommuns första trygghetsboende, Ingelbo, och under onsdagen släpptes lägenheterna på Boplats Växjö.

     Det är 14 helt nyrenoverade trygghetslägenheter i det som tidigare kallades E-huset, jämte Kvarngården i Ingelstad.

     − Byggnaden kommer att heta Ingelbo, vilket avgjordes i en namntävling som vanns av Ingelstadbon Håkan Johnsson. Läget är perfekt, mitt i ett lummigt grönområde centralt i samhället, med all den dagliga servicen på andra sidan bron. Dessutom har vi skapat ett antal gemensamma utrymmen, där man – när smittsäkerheten tillåter – kan umgås; se på TV tillsammans, spela sällskapsspel, hålla studiecirklar eller ordna mindre middagar, säger Anna Johansson, tf vd för Vidingehem.

     Inflyttning blir den 1 februari 2021.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.