GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny actionhall ska byggas i Växjö

     Växjö • Publicerad 25 juli 2021
     Foto: MAGNUS LEJHALL

     I mitten av nästa vecka påbörjas bygget av en ny actionhall i Växjö. Det handlar om 2 000 kvadratmeter som ska ligga vid ÖoB nära korsningen Arabygatan/Storgatan. Fem miljoner kronor investeras av initiativtagarna Karl Löfqvist och Alessandra Moldovan.

     – Vi tror stenhårt på det här och ser att actionsporter ökar kraftigt på världsnivå. Kickbike har gått från lek till att bli en internationell sport med egna världsmästerskap. Nu vill vi skapa en arena för en mängd actionsporter och för utövare på alla nivåer, säger Karl Löfqvist till Smålandsposten.

     Läs mer här.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.