Annons

Ny butik till Växjö

Publicerad 6 december 2016
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

En ny möbel- och inredningsbutik öppnar i Växjö. Den nya butiken, VL Design, är samma företag som Växjö lackering & design men med en egen inriktning.

– Det är en butik där vi tar tillvara på gamla möbler och gör i ordning dem. Vi kommer bland annat lackera om, byta beslag och byta ben på möblerna. Man får en helt unik möbel som inte finns någon annanstans, säger Richard Andersson, som tillsammans med Jennie Jehander äger butiken.

Annons

Förutom återbrukade möbler kommer de också att sälja inredning i form av bland annat lampor och egenproducerade ljusstakar.

– Butiken kommer mestadels vara webbaserad där alla möbler kommer finnas på hemsidan. Men ibland också öppet i vår butik, på Hjalmar Petris väg. Så här i början kommer vi ha den fysiska butiken öppen någon gång i månaden, säger Richard Andersson.

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons