Annons

Ny chefläkare för rättspsyk i Växjö

Växjö • Publicerad 28 januari 2020
Rättspsyk
RättspsykFoto: Smålandsposten

Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö har fått en ny chefläkare. Det är Christian Mökker som är ny chefläkare sedan 1 januari. Han arbetar också på Rättsmedicinalverkets rättspsykiatriska undersökningsenhet i Göteborg sedan drygt 15 år.

– Det är med glädje, stolthet och ödmjukhet som jag börjar hos er. Tendensen att allt fler överlämnas till rättspsykiatrisk vård sätter också fokus på Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö att även framöver vårda landets mest komplexa patienter tryggt, kompetent och patientcentrerat, säger Christian Möller i ett pressmeddelande.

Han har tidigare bland annat varit sektionschef/läkarchef på Psykiatri psykos vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, arbetat som konsultläkare gentemot Kriminalvården Region Väst och för Kompetenscentrum för Doping. Christian Möller ersätter Eva Lindström, som stannar kvar i sin roll som docent och arbetar vidare på klinikens forskningsenhet med fokus på långtidsuppföljning av diagnostiska bedömningar i den rättspsykiatriska vården.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons