GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny extraföreställning för succéduon

     Växjö • Publicerad 1 mars 2020
     Özz Nujen och Måns Möller
     Özz Nujen och Måns Möller
     Foto: Mats Holmertz

     Özz Nûjen och Måns Möllers standup-show ”Världens Historia - den osminkade sanningen” har satts upp i Växjö flera gånger. Nu meddelar succéduon att de kommer till Växjö ytterligare en gång.

     I höst åker Özz Nûjen och Måns Möller ut på en ny turné med samma föreställning och den 2 oktober återvänder de till Växjö konserthus.

     – Historien lär oss att mod, nyfikenhet och närhet till skrattet oftast kan få dig dödad på ett ögonblick men då och då även till ett Nobelpris eller att hitta en ny kontinent, har Özz Nûjen tidigare sagt i ett pressmeddelande.

     ”Världens Historia - den osminkade sanningen” är en uppföljning till ”Sveriges Historia – den nakna sanningen”.

     Nadia HagbergSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.