Annons

Ny hotelldirektör i Växjö

Växjö • Publicerad 26 september 2019
Foto: Pressbild

Clarion Collection Hotel Cardinal i Växjö har anställt en ny hotelldirektör. Det är Elin Stark, som närmast kommer från Hotell Rådmannen & Restaurang i Alvesta.

– Det känns otroligt spännande att axla rollen som hotelldirektör på Cardinal och att bli en del av Clarion Collection. Självklart kommer vi fortsätta driva hotellet i samma starka serviceanda som Per Gunnar skapade, som blivit hotellets signum och som gästerna älskar, säger Elin Stark.

Annons

Elin Stark har tidigare också varit hotellchef på Scandic Hotel i Växjö och som receptionist och städansvarig på Scandic Hotels.

– Jag är väldigt glad över att få Elin med i teamet på Clarion Collection Hotel Cardinal och är övertygad om att hon kommer skapa magi både för gäster och kollegor, säger Richard Svartvik, Driftsdirektör för Clarion Collection Hotel i Sverige & Baltikum.

Elin Stark tillträder sin nya tjänst den 14 oktober 2019.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons