Annons

Ny innovationstävling arrangeras

Växjö • Publicerad 20 september 2020
.
.Foto: pressbild

Företagsfabriken som driver ett tillväxtprogram som hjälper Kronobergs entreprenörer att förverkliga sin potential arrangerar en innovationstävling under hösten.

– Världen behöver nya idéer och nya företag som erbjuder nya lösningar. Att driva ett innovativt företag kan dock vara svårt – men i vårt skräddarsydda Tillväxtprogram arbetar vi för att ge våra företag de bästa möjliga förutsättningar att lyckas, säger Sandra Ruuda, vd för Företagsfabriken.

Annons

Man tävlar genom att skicka in information om sitt företag eller sin affärsidé till Företagsfabriken. Bidragen bedöms utifrån tillväxtpotential.

– Jag vill uppmuntra alla entreprenörer i Kronoberg som har en bra affärsidé som man vill få hjälp att förverkliga, eller som man har kommit igång med men kan behöva hjälp med för att nå dit man vill – att skicka in sitt tävlingsbidrag till tävlingen, säger Sandra Ruuda.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons