GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny ledamot i Linnéuniversitetets styrelse

     Växjö • Publicerad 19 november 2020
     Foto: Pressbild SKR

     Regeringen har beslutat att Anders Henriksson blir ny ledamot i Linnéuniversitetets styrelse. Anders Henriksson arbeta som andre vice ordförande i Sveriges Kommuner och Regioner och har lång erfarenhet av styrelsearbete inom både privat och offentlig sektor.

     Styrelsen är nu fulltalig och består av 15 ledamöter. De externa ledamöterna utses av regeringen och därtill finns tre representanter från lärarna, tre studeranderepresentanter samt rektor Peter Aronsson. Personalorganisationerna har närvaro- och yttranderätt.

     Anders Henrikssons styrelseuppdrag sträcker sig från 12 november 2020 till och med 30 april 2023.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.