Annons

Ny ledtråd i uppmärksammat mordfall

Kronoberg • Publicerad 19 augusti 2019 • Uppdaterad 20 augusti 2019

Den 31 juli försvann en 70-åring i Markaryds kommun. Han satte sig i sin bil, en Volvo XC 90, för att köra in till Markaryd och till frisören. Men mannen dök aldrig upp och hittades senare avliden i skogen i trakterna av Hannabad i Markaryd.

Två män är sedan tidigare internationellt efterlysta misstänkta för att ha mördat 70-åringen. Enligt Norran bekräftar nu polisen att 70-åringens Volvo, som har varit försvunnen, setts till i Västerbotten. Nu utreder man också en annan mans försvinnande i Rentjärn. Denna man ska vara 80 år och polisen tror nu att det handlar om människorov.

Annons

– Det är konstaterat att den bil som stals i samband med mordet är samma bil som synts i trakterna av Adak i Malå i början av augusti, säger Johann Kristiansson vid polisen i Skellefteå till Norran.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons