Annons

Ny Netflix-roll för John Lundvik

Växjö • Publicerad 15 november 2020
.
.Foto: LENA GUNNARSSON

Tidigare i år fick John Lundvik sjunga i den stjärnspäckade Netflix-filmen om Eurovision. Nu har han fått en ny roll. Han gör den svenska sång- och talrösten bakom Forest Whitaker i nya filmen ”Jingle Jangle: En magisk jul” som hade världspremiär i veckan.

”Jingle Jangle: En Magisk Jul utspelas i den härligt livliga staden Cobbleton och följer den legendariska leksaksmakaren Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) vars fantasifulla uppfinningar skapar förundran. Men när hans pålitliga lärling (Keegan-Michael Key) stjäl hans mest värdefulla skapelse, blir det upp till hans klipska och uppfinningsrika barnbarn (Madalen Mills) och en länge sedan glömd uppfinning att läka gamla sår och väcka magin till liv igen…”, står det i beskrivningen om filmen som finns på Netflix.

Annons

John Lundvik har de senaste åren haft stora framgångar. Efter att ha kommit trea i Melodifestivalen 2018 vann han tävlingen 2019 och kom femma i Eurovision Song Contest. Han vann dessutom Let's Dance i TV4 i våras.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons