Annons

Ny restaurang öppnar i centrala Växjö

Växjö • Publicerad 1 september 2020
World Trade Center.
World Trade Center.Foto: Lena Gunnarsson

I oktober öppnar ett nytt restaurangkoncept i World Trade Center i Växjö. Det är Happy Bowls som öppnar en ny restaurang.

– Vi ser det som en spännande möjlighet att få samarbeta med Castellum och World Trade Center, samt alla de företag som finns i byggnaden. Vi är även väldigt nyfikna på alla människor som pendlar med tågen, passerar förbi på väg till jobbet eller bara ute efter en lunch i ”farten”, säger Sebastian Rosendahl, Part Owner/Managing director Rosendahlska Gruppen AB (Happy Bowls).

Happy Bowls filosofi handlar om att leverera god och mättande mat, som ger kroppen näring. När restaurangen är färdigställd kommer det att finnas plats för ungefär 50 sittande gäster. Restaurangen kommer också att satsa på take away och ”Grab & Go”-utcheckning.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons