GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny samlingsplats i Linnéparken

     Växjö • Publicerad 13 oktober 2021
     Foto: Oscar Appelgren

     Den gamla lekplatsen i Linnéparken, precis bredvid scenen, har rivits. Det blir istället en ny plats som ska vara en samlingsyta för besökare i alla åldrar.

     Balansbommar, hoppstockar, pingisbord och lekskulpturer i sten har placerats ut tillsammans med en sittmöbel som är i form av ett löv. På platsen finns också fågelholkar och insektshotell. Blommorna och växterna som har planterats är rika på nektar och pollen, vilket ska vara till gagn för insekterna.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.