Annons

Ny succé för Matnatten i Växjö

Växjö • Publicerad 9 mars 2019
Foto: David Färdigh

Under fredagen var det dags andra upplagan av Matnatten i Växjö. 800 hungriga kvällsflanörer besökte och provsmakade rätter på totalt 16 restauranger.

Ikväll bjuder vi på äkta fransk löksoppa, berättade Hampus Irehed, Anais Rousseau och Riche-meriterade kocken David Söderholm på nyöppnade Queen Coffee & Bistro.
Ikväll bjuder vi på äkta fransk löksoppa, berättade Hampus Irehed, Anais Rousseau och Riche-meriterade kocken David Söderholm på nyöppnade Queen Coffee & Bistro.Foto: David Färdigh
Vi gillar alla typer av mat och Matnatten är ett roligt sätt att prova nya ställen, berättade Urban och Catrin Gustavsson.
Vi gillar alla typer av mat och Matnatten är ett roligt sätt att prova nya ställen, berättade Urban och Catrin Gustavsson.Foto: David Färdigh
Vi började med att äta griskind på Chapter House och nu fortsätter vi med smörrebröd på Pick´n Go, berättade Stefan Jonsson, Jenny Hedin, Catarina Hultqvist och Staffan Hultqvist.
Vi började med att äta griskind på Chapter House och nu fortsätter vi med smörrebröd på Pick´n Go, berättade Stefan Jonsson, Jenny Hedin, Catarina Hultqvist och Staffan Hultqvist.Foto: David Färdigh
God mat och trevliga vänner är en perfekt kombination, tyckte Karin Andersson, Karin Simonsson, Melker Andersson och Erik Simonsson som inledde kvällen med delikat fisksoppa på 4 krogar vid Sjön.
God mat och trevliga vänner är en perfekt kombination, tyckte Karin Andersson, Karin Simonsson, Melker Andersson och Erik Simonsson som inledde kvällen med delikat fisksoppa på 4 krogar vid Sjön.Foto: David Färdigh
Det är andra året på Matnatten för oss. Ett jätteroligt koncept, berömde Fia Flink, Bo Johansson, Sofie Andersson och Lasse Andersson.
Det är andra året på Matnatten för oss. Ett jätteroligt koncept, berömde Fia Flink, Bo Johansson, Sofie Andersson och Lasse Andersson.Foto: David Färdigh
Vi bjuder på vår specialitet Cheesecake, berättade Linnea Rosenqvist på Skåres konditori
Vi bjuder på vår specialitet Cheesecake, berättade Linnea Rosenqvist på Skåres konditoriFoto: David Färdigh
David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons