Annons

Ny toppchef i Växjöbolaget

Växjö • Publicerad 14 maj 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: David Elg

Växjöbostäder har anställt en ny kommunikationschef. Madeleine Östlund blir en del av Växjöbostäders ledningsgrupp samt chef för organisationen/funktionen, där kundcenter, bostadssociala gruppen, IT samt marknadsföring och kommunikation ingår.

– Jag är mycket glad att kunna välkomna Madeleine till oss. Med hennes erfarenhet och breda kompetens, tillsammans med det gedigna ledarskapet, blir hon en stor tillgång för bolaget, säger Maria Säterdal, vd på Växjöbostäder.

Annons

Madeleine Östlund har tidigare varit kommunikationsansvarig i flera projekt på Ikea. Hon har också varit informationschef för ett affärsområde inom produktutveckling av kök och hon har även jobbat flera år som avdelningschef på IKEA kundcenter i Älmhult.

– Jag tar med mig mitt kundfokus samt vikten av att jobba tillsammans och skapa dialog, för att nå framgång och jag tror att jag kommer att ha stor nytta av det i min nya roll på Växjöbostäder, säger Madeleine Östlund.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons