GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny toppchef på börsbolaget i Växjö

     Växjö • Publicerad 14 juni 2021
     Foto: Nadia Hagberg

     Börsbolaget Arcoma, med säte i Växjö, har rekryterat en ny kvalitetschef. Från och den 2 augusti är Henrik Blomdahl ny kvalitetschef enligt ett pressmeddelande.

     Henrik Blomdahl har över 20 års erfarenhet av den medicintekniska branschen och kommer senast från Invacare Rea AB där han haft rollen som QA/RA Manager Nordics. Han har dessförinnan bland annat arbetat som kvalitetstekniker på Getinge Disinfection i Växjö.

     – Jag är fylld av energi och ser verkligen fram emot att börja på Arcoma, och att få bli en del av teamet där. Jag hoppas att med min erfarenhet kunna bidra till att utveckla Arcoma ytterligare, säger Henrik Blomdahl.

     Henrik Blomdahl ansluter även till Arcomas ledningsgrupp, som sedan tidigare består av vd Sanna Rydberg, CFO Mattias Rundgren, produktchef Linda Ungsten, utvecklingschef Johan Henningsson, marknad- och kundservicechef Frida Robbe, inköpschef Jesper Lindroos och produktionschef Nicklas Johansson.

     – Jag är mycket glad över att Henrik kommer till Arcoma. Han har lång erfarenhet av olika kvalitetsroller och hans breda erfarenhet kommer att bidra till att utveckla Arcomas kvalitetsarbete framöver, säger Sanna Rydberg, VD Arcoma.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer