Annons

Ny toppchef på förvaltningen

Växjö • Publicerad 14 juni 2019
.Foto: Tekla Höckert

Maria Sundell Isling har valt att säga upp sig från tjänsten som förvaltningschef på Tekniska förvaltningen i Växjö kommun. Tillförordnad förvaltningschef blir Malin Engström, avdelningschef på Tekniska förvaltningen med ansvar för planeringsavdelningen. Uppdraget gäller under ett år från augusti.

- Det känns väldigt bra att vi hittat denna interna lösning. Malin har stor insyn och kunskap om Tekniska förvaltningens och kommunens uppdrag och arbete, och har drivit förändringar tidigare. Under året ges hon och förvaltningen möjlighet att fortsätta planerat utvecklingsarbete tillsammans med koncernledningen, säger kommunchefen Monica Skagne.

Annons

Från och med augusti går Malin Engström också in i koncernledningsgruppen. Hon kommer också att ha kvar sitt ansvar för planeringsavdelningen men ska fördela arbetsuppgifterna med fler kollegor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons