Annons

Ny toppdirektör för Region Kronoberg

Kronoberg • Publicerad 14 maj 2019
Foto: Stefan Silvander Ahlrik

Region Kronoberg har utsett en ny kommunikationsdirektör. Det blir den tillförordnade kommunikationsdirektören Kristina Jordevik som tar över efter Maria Granath.

– Region Kronoberg har ett otroligt viktigt och meningsfullt uppdrag och gör skillnad i människors liv. Det är en organisation jag tycker mycket om att jobba i, men också en organisation som ställer höga krav på professionell kommunikation. Vi har 6 000 medarbetare och 200 000 invånare i Kronoberg som har rätt till information om vad vi gör och varför, och möjlighet att vara delaktiga. Därför känns jobbet som kommunikationsdirektör väldigt spännande och roligt, säger Kristina Jordevik.

Hon började arbeta på kommunikationsavdelningen i dåvarande Landstinget Kronoberg för tio år sedan. De senaste två åren har hon arbetat som kommunikationschef på avdelningen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons