GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ny utbildning startas i Växjö

     Växjö • Publicerad 20 mars 2019
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Lena Gunnarsson

     Linnéuniversitetet startar en civilingenjörsutbildning inom mjukvaruteknik. Utbildningen startar under höstterminen 2020. Beslutet gör också att fler civilingenjörsutbildningar i andra ämnen kan startas i framtiden.

     – Vi har under flera år arbetat målmedvetet för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en civilingenjörsutbildning vid Linnéuniversitetet. Därför är det oerhört glädjande att få detta positiva besked från Universitetskanslersämbetet, säger Staffan Carius, dekan vid fakulteten för teknik.

     Morgan Ericsson, docent i datavetenskap, kommer att vara programansvarig för utbildningen.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.