Annons

Ny vd för bolaget

Växjö • Publicerad 19 augusti 2018
Foto: Smålandsposten

Med en tresiffrig miljoninvestering förvärvade Egmont Publishing tidigare i år det fulla ägarskapet av Outnorth. E-handelsbolaget Outnorth har hela sitt lager i Räppe, en butik i Växjö city och under 2018 har företagets kundtjänst och ekonomi- och marknadsavdelning flyttat från Kalmar till Växjö.

Tidigare i år valde Lars Nykvist att lämna rollen som vd för bolaget och nu har hans efterträdare presenterats. Harald Ennen kommer att styra verksamheten vidare. Ennen, kommer närmast från rollen som vd för NetOnNet.

– Jag är otroligt glad att vi får en så erfaren person som Harald att ta över som VD för Outnorth. Harald har den rätta erfarenheten från e-handel och även styrkan att som VD, ta verksamheten vidare i rätt riktning och leverera på de mål och ambitioner som vi har. Jag ser verkligen fram emot vårt samarbete, säger Cato Broberg, styrelseordförande i Outnorth och ansvarig för e-handel inom Egmont Publishing, i en kommentar.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons