Annons

Ny vd på företaget i Växjö

Växjö • Publicerad 25 juni 2018
Foto: Pressbild

Under måndagen beslutade styrelsen i Växjöbaserade Briox AB att utse Fredrik Hyltsten till ny vd. Han tillträder i slutet av augusti. Nuvarande vd, Johan Rutgersson, föreslås att bli arbetande styrelseordförande i bolaget.

– Briox har sedan slutet av 2015 genomgått en turn-around och är nu inne i en stark positiv trend. Verksamheten växer inte minst i Växjö och rekryteringen av Fredrik är en viktig förstärkning av ledningsorganisationen inför Briox fortsatta expansion. Med en gedigen erfarenhet från IT-branschen är Fredrik väl lämpad för uppgiften, säger Johan Rutgersson i ett pressmeddelande.

Annons

Fredrik Hyltsten kommer närmast från Växjöbolaget HRM Software AB, där han har varit sälj- och marknadschef. Dessförinnan etablerade han och var VD för Itslearning AB mellan 2010 och 2015. Dessutom har han haft ledande position på bland annat IST och Qliktech AB.

– Briox befinner sig idag i en spännande position med en etablerad produkt, nya innovativa lösningar och verksamhet på flera intressanta marknader. Jag ser verkligen fram emot uppgiften att tillsammans med Briox-teamets kompetenta medarbetare fortsätta utveckla verksamheten i en expansiv takt, säger Fredrik Hyltsten i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons