Annons

Ny vd på räddat Växjöföretag

Växjö • Publicerad 30 januari 2020
Enes Bekteshi
Enes BekteshiFoto: Privat

I slutet av förra året gick Kallskänksgourmé i konkurs, men Växjöbolaget Einar Operating tog över företag i början av november. Nu har bolaget anställt en ny vd.

– Vår nya VD heter Enes Bekteshi och han har en bakgrund inom försäljning och produktion som vi tror passar ypperligt för uppdraget. Enes kommer in med en härlig energi och nu ska vi jobba fram dels en handlingsplan för året men sedan en affärsplan för Kallskänksgourmés resa och utveckling de närmaste åren. Det känns fantastiskt och möjligheterna är stora, säger styrelseordförande Gustav Einarsson i ett pressmeddelande.

Annons

Företaget kommer att byta namn till Kallskänksgourmé i Sverige AB. De ska också ta fram nya produkter i nya kategorier, men också fortsätta satsa på smörgåstårtor, baguetter, sallader och det man producerat även tidigare. Planen är en tillväxtresa.

– Det är med stor entusiasm och ödmjukhet jag tar mig an uppgiften som VD för Kallskänksgourmé. Jag ser verkligen fram emot att lära känna våra kunder och medarbetare för att påbörja vår tillväxtresa, säger nye vd:n Enes Bekteshi.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons